Os

Kan spillet købes i en fysisk butik?

Nej, ikke endnu.

Er spillene på dansk? 

Ja. Spillene er udviklet af svenske spiludviklere og oversat af et professionelt oversættelsesbureau til dansk for at være så autentiske som muligt.

Følger der en facitliste med?

Absolut! Når I er færdige med jeres efterforskning, kan I læse facitlisten igennem, og se om I gættede den rigtige morder, samt hvor mange andre rigtige svar I havde.

Kan man spille spillet flere gange?

Når man først har fundet ud af, hvem morderen er, kan man ikke spille det samme spil igen. Dog kan man give spillet videre! :)

Hvorfor er der en aldersgrænse på 15 år for spillene?

Målgruppen for mordgåderne er ikke børn under 15 år på grund af temaet (mordgåde), samt at der kan forekomme billeder og beskrivelser i mordgåderne, som kan vække ubehag hos børn under 15 år. Da pakningerne også kan indeholde visse små dele, ønsker vi af sikkerhedshensyn at angive en aldersgrænse, der undgår risici for børn - hvilket også er grunden til, at der er en advarsel om dette på pakningen i overensstemmelse med EU's retningslinjer for produktsikkerhed.

Hvordan får man bedst information om nye spil og rabatkoder?

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sørger vi for at sende aktuelle kampagner og information om nye mordgåder ud til dig. Hold også øje med vores nyhedsside, hvor vi sørger for at skrive lidt tips om nye ting, vi arbejder med, samt give et lille indblik i vores virksomhed.